MACH 2022 BIRMINGHAM

MACH 2022 BIRMINGHAM

MACH 2022 nedir?

İngiltere Birmingham’da 04.04.2022-08.04.2022 tarihleri arasında düzenlenen bir imalat teknolojileri fuarıdır. 600’den fazla katılımcı firma ve yaklaşık 25.000 ziyaretçisiyle, dijital devrime ayak uydurmak isteyen firmaların uğrak noktasıdır. Biz de bu organizasyondaki katılımcılardan biri olduğumuz için çok mutluyuz.

Fuar nasıl geçti?

MACH 2022 fuarına genel müdürümüz Ender Cengiz ve teknik müdürümüz Semih Çinçi ile katılım sağladık. Arkasında büyük bir emek bulunan %97 yerlilik oranına sahip CNC yazılım ürünlerimizi, çok sayıda ülkeden gelen ziyaretçiler ile paylaştık. Müşterilerimizle ve ürünlerimizle ilgilenen katılımcılarla yüz yüze görüşebilmek bizim için eşsiz bir deneyim oldu. Gelen yoğun ilgiden ve ülkemizi temsil eden firmalardan biri olmaktan gurur duyuyor, tüm ziyaretçilere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

MANUSnc optimize

MANUS Yazılım olarak en yeni ürünümüz NC program optimizasyonu. Fuarda air cut optimizasyonu, cutting force hesaplamaları ve cutting optimizasyonu konularını detaylı bir şekilde katılımcılarla paylaştık.

MANUSpost developer

Fuara katılamadıysanız hiç endişelenmeyin çünkü online olarak MANUSpost developer'a göz atabilir, aynı zamanda kendi post developerınızı tek bir tıkla sıfırdan oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz. İnternet sitemizde bulunan eğitim videolarıyla 3 saat içerisinde post prosesör geliştirebileceğiniz konusunda iddialıyız! Hemen deneyerek post prosesör uzmanı olmaya bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

MANUSsim

MANUSsim ise iddialı olduğumuz bir diğer ürünümüz. Bildiğiniz üzere, son yıllarda ileri seviye CNC simülasyon yazılımı kullanımı fazlasıyla arttı. Bu ürünümüzü de yine MACH 2022’de tanıtma fırsatı bulduk.

Bir dahaki sefere görüşmek üzere!

11
Nis
2022 . MANUS